NY BLOGG

 
Jag finns nu mera --> HÄR <---
 
Ny blogg, ny domän nytt allt. Än så länge är designen ytterst tillfällig och det kommer att komma till en hemsida också men det får bli ett senare projekt. Så kika in där istället :)

Nya tag någon annanstans

Här var det inte mycket aktivitet. Jag tänkte att jag skulle ge blogg.se en chans eftersom jag kan koda till den här platformen, men det är inte riktigt min grej. Jag håller på och lär mig Wordpress och kommer förhoppningsvis att få upp en blogg, hemsida och portfolio där snart (skulle gå så mycket fortare om man inte var så jäkla envis och ville gör allt själv & lära sig exakt allt...).
Men förhoppningsvis blir det bra tillslut. 2013 kommer utan tvekan att bli ett av de bästa åren, så mycket fantastiskt som är planerat <3

Senaste tiden genom instagram

Sommaren började med promenader, allmänt häng i solen och ett besök på fantastiska Artipelag för att se William Wegman-utställningen.
 
Fortsatte med en hel del pendlande till och från sjukgymnasten, läsning på balkongen och nu senast i helgen besök i bästa stallet även om det känns tomt med en häst mindre där. Och sen kom regnet.

Det är lite grönare nu

Nikon D300s, 105 mm.

Dressyrträning

1:a juni idag så nu är det officiellt sommar! Tror att det kommer bli en himmla fin sommar <3
Jag måste ha gjort något väldigt bra den senaste tiden för vädergudarna/moder natur verkar så vara på min sida! Soligt igår när jag var utomhus och idag på morgonen när jag var ute och tränade, men nu i eftermiddag har det regnat vilket passade mig perfekt så att jag kunde sitta inne och redigera bilder utan att längta ut i solen.
 
 
Igår åkte jag ut till en ridskola för att fotografera lite och titta på när en vän red lektion (dressyr), så härligt att vara tillbaka i ett stall och sitta ute i solen vid ridbanan och fota hela förmiddagen. Ridskolan har dropp-in tider som man kan anmäla sig till och rida någon gång då och då istället för att boka upp sig på en hel termin och jag är ganska sugen, saknar ridningen något enormt och förhoppningsvis överlever mina trasiga knän någon ridlektion då och då.
 
Nikon D700   50mm + 105mm.